• Categories
 • CiU aconsegueix un acord de mínims per reurbanitzar el carrer Maragall

  12/03/2018

  El manteniment dels carrers de la ciutat és una obligació indispensable de l’Ajuntament, que no només influeix en la imatge del municipi, sinó que també ho fa en la seguretat viària i, per tant, en la qualitat de vida dels ciutadans. Seguint aquesta línia, durant la legislatura anterior es van reurbanitzar íntegrament 16 carrers, mentre que l’actual govern només ha portat a terme la segona fase del carrer Santa Magdalena (un projecte iniciat pel govern anterior) i la reurbanització dels carrers de la Creu, Sant Domènec, Sant Antoni i Sant Llorenç, des de Rutlla fins al Passeig (projectes que també es varen encarregar durant la legislatura anterior)
  Constatant que l’actual equip de govern, per iniciativa pròpia, no es preocupa per engegar noves obres de millora dels carrers de la ciutat, des del nostre grup municipal, en el ple del passat mes de febrer, vam presentar una moció demanant la reurbanització immediata del deteriorat carrer Maragall, ja que l’estat actual del carrer deixa molt que desitjar, amb unes instal•lacions de clavegueram obsoletes, voreres amb panots i lloses de pedra trencats i col•locats a diferents alçades i amplades, dificultant l’accés dels vianants i vehicles.
  Després d’un estira i arronsa amb el govern, vam aconseguir que aquest es comprometés a redactar el projecte de reurbanització del carrer, però sense fixar la data d’inici de les obres. Des de l’oposició hem fet la feina que políticament ens pertoca. Ara és el torn dels veïns, que s’han d’implicar i exigir al govern que es comprometi a concretar una data per l’inici de les obres de la reurbanització del carrer Maragall.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies