• Categories
 • Al final va ser còmoda (AD GUÍXOLS, 4 – SANT JAUME DE LLIERCA, 1)

  12/03/2018
  Una jugada del matx de diumenge contra el Sant Jaume (AD GUIXOLS)
   
  Contundent victòria del ganxons, que van haver treballar de valent per superar l’equip garrotxí, que fins la darrera mitja hora del partit va plantar cara als jugadors de Toni Sánchez. El partit va ser molt entretingut, amb els dos equips buscant la porteria rival, i que els locals la fonamentaren en una gran segona part, enfront d’un contrari molt ràpid i treballador, sobretot a la primera meitat.
  El partit va començar de forma estranya, amb uns visitants molt envalentits que ben aviat van posar l’ai al cor de l’equip blaugrana. Marc Solé, amb un rebuig a córner i una bona aturada, va resoldre amb encert un parell d’opcions dels forasters, que durant el primer quart d’hora van arribar a l’àrea amb molta facilitat. La rèplica va venir per part d’un Manu que va estar a punt de marcar de cap a centrada de Robin, i tot seguit amb una oportunitat de Brice.
  Semblava que els blaugrana despertaven, i més al minut 34 quan el mateix Brice, molt murri, va robar una esfèrica que tenia controlada amb els peus el porter, marcant a plaer el primer gol del partit. Un minut més tard, Manu va tenir el segon però ho impedí Bernal, en els millors minuts dels de Sant Feliu. Amb l’1 a 0 es va arribar a la mitja part.
  En la primera arribada de la represa, Manu, amb un tret des de la frontal, va aconseguir un 2-0 que va deixar molt tocat a l’equip garrotxí. Tot i això, al minut 54, una jugada aïllada dels visitants va acabar amb una falta a escassos centímetres de la frontal de l’àrea. Pol, amb un xut al pal de Marc Solé, que no va poder veure la trajectòria de la pilota per l’acumulació de jugadors al seu davant, va retallar les distàncies. Sis minuts més tard, una bona jugada individual de Carlos Zayas a la frontal de l’àrea va acabar amb una obertura de
  la pilota a la banda esquerra, on Riki va definir molt bé amb un xut col·locat marcant el 3 a 1. Al minut 73, una jugada embolicada dintre de l’àrea va acabar amb l’esfèrica a la fusta de la porteria defensada per Marc Solé. Minuts més tard, una jugada magnífica de Brice va acabar amb una passada a Freixas, que va xutar fregant el pal. El definitiu 4-1 va tornar a tenir de protagonista Riki, que va empènyer al fons de la xarxa una pilota que va xutar al pal Brice. Encara en el 87, va ser Robin qui va xutar a la fusta i finalment, Joan Tena va
  fer una jugada individual que hauria estat la cirereta d’una gran segona part. El central va recuperar una esfèrica amb una bona pressió i, marxant per velocitat, es va quedar sol davant del porter, al que va intentar superar, sense sort, amb una vaselina.
  Per aquest partit el tècnic Toni Sánchez, que estava sancionat amb dos encontres per l’expulsió al camp del Can Gibert, va seguir sense poder disposar de Pellicé i del pitxitxi de la categoria Bahamonde, per lesió. El tècnic va fer un parell de variacions en l’onze inicial respecte el de la jornada anterior, donant entrada a Marc Solé i Zayas en lloc de Yasin i Musa.
  ​ 
  A.D. Guíxols: Marc Solé, Riki, Tena, Lanzas (Tomé, 79’), Bilal, Robin, Zayas (Cals, 67’), Toumani, Dani Nueda (Feixas, 45’), Manu (Pato, 70’) i Brice (Juanola, 79’).
  St. Jaume Llierca: Bernal, Quer (Sucarrats, 45’), Uri, Kevin, Nil, Pol, Èric (Edile, 67’), Ferrusola (Ruscalleda, 76’), Roger (Aisa,67’), Ruvirola (Juncà, 50’) i Poch.
  Gols: 1-0 (34’) Brice. 2-0 (46’) Manu. 2-1 (54’)Pol. 3-1 (60’) Riki. 4-1 (77 ́) Riki.
  Àrbitre: El Abdi Zahnini. T.G.: Als locals Tena i Juanola.
   
  Dissabte, a les 4 de la tarda, desplaçament al camp d’un vell conegut, l’Abadessenc, que enguany s’ha mostrat irregular com a local amb un bagatge de 6 victòries, 1 empat i 5 derrotes en els 12 partits jugats a Municipal de Sant Joan de les Abadesses.
   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies