• Categories
 • Municipis de la República Catalana

  12/03/2018

  El passat 27 d’octubre el Parlament de Catalunya proclamava la República Catalana, després que el referèndum d’autodeterminació de l’1 d’octubre acabés amb una victòria aclaparadora del SI a la independència de Catalunya. Per tant, la República Catalana està proclamada i, com han fet altres territoris, al CDR Nord-Oriental la fem efectiva i la visualitzem. Així, els municipis per la independència, passen a ser, des de la nit de divendres, MUNICIPIS DE LA REPÚBLICA CATALANA. El CDR Nord-Oriental segueix mantenint intacta la flama de la mobilització. 
  Exigim que els partits polítics no tornin a l’autonomisme i avancin cap a un procés constituent que ens condueixi a la consolidació de la República Catalana. Si no ho fan ells que s’apartin i deixin pas al Poble. A nosaltres la repressió no ens espanta ni ens aturarà. 

  CDR Nord-Oriental 

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies