• Categories
 • Activitats de la Setmana del Comerç a la ciutat

  14/03/2018

  Sant Feliu de Guíxols s’adhereix a la iniciativa de la CCAM per a la segona edició de la Setmana del Comerç, que tindrà lloc del 19 al 24 de març.

  Comprar als comerços de Sant Feliu de Guíxols té premi

  Entre els dies 19 i 24 de març, fent 3 compres de més de 10€ als comerços de la ciutat es poden guanyar  sis entrades per funcions de teatre. Per entrar al sorteig caldrà guardar el tiquet i portar-lo a l’urna de la botiga Clover (C/ Major, 9) fins el dimarts 27 de març (últim dia per dipositar-hi els tiquets).

  El sorteig es farà el dimecres 28 de març. Se sortejaran 6 entrades per a les Píndoles-Microteatre fora del teatre del dissabte 31 de març a les 21h. L’espectacle no es gaudeix des de la platea, sinó que es viu en espais singulars. És un circuit teatral itinerant per tres espais amagats. 

   

  D’entre les altres activitats de la Setmana del Comerç cal destacar també la Campanya 2×1 del Mercat Cobert Municipal, per compres del 20 al 23 de març; i l’anomenat Cafè de la Reempresa, que tindrà lloc dijous 22 a les 13h i que està pensat per nous emprenedors que han cessat l’activitat i la volen reemprendre. 

   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies