• Categories
 • La Volta Ciclista a Catalunya passarà dilluns per Sant Feliu

  15/03/2018

  El proper dilluns 19 de març passarà per la nostra ciutat la primera etapa de la 98a Volta Ciclista a Catalunya. Aquest esdeveniment de gran rellevància esportiva i promocional comportarà, també, algunes afectacions que convé saber per tal que tothom pugui actuar amb previsió.

  La 98a edició de la Volta Ciclista a Catalunya, que es disputarà del 19 al 25 de març, tindrà la millor participació possible amb figures com Nairo Quintana, Alejandro Valverde, Rigoberto Urán, Warren Barguil o Fabio Aru, entre molts altres. La cursa es presenta més emocionant i amb més novetats que mai.

  Es recorren les 4 demarcacions de Catalunya, i visitarà després de 25 anys la Val d’Aran i Vielha. El tram que afecta a Sant Feliu de Guíxols surt des de Calella (Maresme). El recorregut global té com a destacat dues etapes d’alta muntanya, dues de mitja muntanya i tres etapes ideals per a l’esprint o per escapades, i el tradicional final de 8 voltes al circuit de Montjuïc a Barcelona. Amb un recorregut tant exigent i que previsiblement es decidirà en la darrera etapa, moltes figures mundials tindran opcions de disputar la victòria de la “Volta”.

  Dilluns 19 de març de 2018
  13.30 a 15.30 Prohibit accedir i aparcar en el circuit:
  Ctra Tossa / Teatre i Monestir / Av. Juli Garreta / Passeig del Mar / Ctra
  Palamós Sant Pol / S’Agaró (segueix direcció Platja d’Aro…) En tot el circuit
  i en una zona concreta (veure gràfic) No es podrà aparcar des de la mateixa nit abans, a partir de les 00.00 del dia 19.

  L’organització preveu que el pas efectiu dels ciclistes pugui ser, aproximadament, entre 14.25 i 14.45h

  _________________________________

   

  En el cas de la nostra ciutat,  hi haurà una meta volant, situada a mig passeig del Mar, que donarà encara més emoció a la cursa. És el que s’anomena “Sprint intermedi”. L’organització situa l’hora de pas, de forma aproximada, entre les 14,25 i 14,45 h. però per seguretat s’han d’establir uns tancaments preventius i mesures addicionals, que comprenen un temps abans i un temps després.

  Així, des de les 13.30h del dilluns 19 de març fins a les 15.30 del mateix dia NO es podrà circular, ni aparcar, en cap punt del circuit de la cursa. La prohibició d’aparcament començarà a mitjanit del dia 19. El circuit per on passaran les bicicletes, va des de la Carretera de Tossa, zona del Teatre i Monestir, avinguda Juli Garreta, Passeig del Mar, carretera de Palamós per seguir en direcció Sant Pol, atravessar S’Agaró i continuar cap a Platja d’Aro.

  Un cop hagin anat fent aquest circuit, progressivament s’anirà obrint tot el trànsit i aparcaments.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies