• Categories
 • Propers concerts de l’Atzavara Club

  15/03/2018

  La mítica associació ganxona dedicada a la música alternativa, Atzavara Club (també coneguda com a TZVR), continua la seva activitat programant concerts tant a la sala de l’antic escorxador (que porta el seu nom) com a diferents espais de la ciutat.  Tot seguit informem de les properes actuacions. 

  16/03/18 a les  21:30h; Sala TZVR (Carretera  de Palamós C-253, 266, Sant Feliu de Guíxols) 
  8€ 
  The Unfinished Sympathy (Post-Punk, Bcn). Gravat a casa, en Ultramarins Costa Brava sota la tutela del superlatiu Santi García, el nou disc de The Unfinished Sympathy ofereix tot el que calia esperar de tan anhelat retorn. 
  The Unfinished Sympathy tornen fent-ho com saben, sobrats d’ofici però també d’esperit, obrant aquest petit miracle de fer-nos connectar amb la mística durant els tres minuts que dura una cançó. Bécquer (Emo-rock, Girona) Una demo sense editar, enregistrada el 2001 i un Lp, “Synchronized Movement”, editada per Sixwasnine (2003), era les referències fins ara. Amb un trencament llarg de nou anys, i catorze anys de l’últim disc, Bécquer ediata un EP de quatre temes, “the 9th spring” (SM.017) editat per Saltamarges
  Esdeveniment (Facebook)
  Pintxos SUR (c/ Sant Pere 39, Sant Feliu de Guíxols) 
  21/03/18 21h 
  Gratuït Anton Barbeau
  Sorgit de l’escena de Sacramento, California, tot i que ha estat instal·lat els darrers anys al Regne Unit, i ara mateix a Berlín, torna aquest prolífic autor psicodèlic darrera les passes de John Lennon, Syd Barret, XTC, Robyn Hitchcock o Julian Cope. Un geni pop, extravagant, divertit i intel·ligent. Malgrat que va aparèixer en escena a mitjans dels anys 80 va començar a publicar discos al 1993.
  Esdeveniment (Facebook)
  Cafeteria Guíxols (c/ la Gavina, 1, Sant Feliu de Guíxols) 
  22/03/18 20:45h (cada dos dijous) 
  Gratuït The Fantastic Irlastic Band Jam session 
  Estem bastant segurs que vostè mai ha sentit alguna cosa com aquesta! Una juguesca trepitjant, caòtica, a través del món de la folk, folk/punk, la música country i folk/rock. 
  Aquest grup d’amics músics es van reunir per a la diversió i aquest és el resultat. Una barreja internacional de Català, Anglès, Irlandès i músics Francesos produeix alguns temes interessants i de tant en tant bastant bons, però més que això, a l’audiència li agrada sentir l’alegria de la música que bomba a través de les venes d’aquest supergrup català.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies