• Categories
 • El Guixolenc, salvat definitivament; el filial, campió del play-off

  19/03/2018
  L’equip ganxó campió de Segona Provincial (Foto: Manel Romera)
  El diumenge passat, 18 de març, es va disputar la 9a i última ronda del Campionat per Equips de Catalunya organitzat per la Federació Catalana d’Escacs. El Guixolenc A es va
  preparar bé dies enrere per poder puntuar davant el Tordera i així lliurar-se’n de la promoció per a no baixar de categoria.
   
  TORDERA, 5 – GUIXOLENC, 5
  L’equip ganxó va fer una de les millors alineacions de què disposava –Fons, Lecha, Mont, Bigas, Parayre, Ribera, J. A. González, Josep Gonzàlez, Bonavia i Serra- per enfrontar-se en l’última ronda decisiva contra el Tordera, l’equip local, un equip que ha demostrat ser fort al llarg d’aquesta temporada. L’any passat els ganxons els van poder guanyar, però enguany va ser més dur i es va arribar a un empat. Els dos equips no van arriscar en les seves partides i totes van acabar en taules. Semblava que el 8è tauler dels locals tenia problemes per arribar perquè se li havia espatllat el cotxe, però va poder fer acte de presència abans que perdés per temps. Hi van haver partides en què es va fer l’Obertura Catalana i l’Obertura Espanyola, però no van fructificar en cap victòria i ja, arribant cap a migdia, estaven 3 a 3. Les últimes quatre partides eren molt disputades, però, al final, van arribar a posicions molt igualades, la qual cosa va donar lloc a pactar-les amb el resultat final de 5-5. Amb aquest empat, el Guixolenc torna a mantenir la Segona Divisió Catalana i, segurament, es veurà les cares a la propera competició amb el Banyoles, el Santa Eugènia, el Gerunda, el Figueres i el Platja d’Aro, que són de la demarcació de Girona, i algun també proper com el Tordera.
   
  OLOT C, 0’5 – GUIXOLENC B, 5’5
   
  El Guixolenc B va obtenir una gran victòria que el fa ser Campió del Play-off de Segona Provincial d’enguany. Les primeres partides en puntuar van ser per la part de darrere, Manel Romera i Saül Domenech, i després vindrien les d’Abraham Verano, Francisco Estévez i Jordi Carramiñana. Albert Sureda va assegurar unes taules. Els contrincants van presentar un equip fluixet i es van atabalar amb el temps, fet que els hi va suposar, pels nervis, pèrdues de material en els últims moments.
   
  HOSTALRIC C, 2 – GUIXOLENC C, 2
  El segon filial de Sant Feliu de Guíxols, que es traslladava a Hostalric, no va poder aspirar a més, doncs anaven amb un tauler vacant. El pare Francesc Pastó i el fill Raül Pastó van
  aconseguir la victòria però Lluís Puig va acabar derrotat.
   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies