• Categories
 • Cremen fotografies del Rei espanyol a la Plaça del Mercat

  20/03/2018
  Una persona, cremant una fotografia del Rei espanyol ahir a la Plaça del Mercat (Foto: FACEBOOK CUP GUÍXOLS)

  Ahir dilluns, a les 8 del vespre, va tenir lloc a la Plaça del Mercat una cremada col·lectiva de fotografies del rei espanyol. Unes 30 persones van acudir a cremar les imatges del monarca, en un acte simbòlic emparat per la recent sentència del Tribunal d’Estrasburg que afirma que cremar fotos d’un Rei no és delicte, donat que es tracta de llibertat d’expressió. 

  La crida va ser feta per la CUP del municipi a través de mòbil i xarxes socials, compartint una convocatòria a Facebook que deia que Sant Feliu de Guíxols “també crema la corona espanyola” i animant a brindar per “la llibertat d’expressió” i a portar “la teva foto i deixar clar que les catalanes i els catalans no tenim rei”.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies