• Categories
 • Els Amics del Museu programen un seguit de sortides matinals

  20/03/2018
  El monestir de Sant Miquel de Fluvià

  Els Amics del Museu de Sant Feliu de Guíxols han programat unes sortides matinals a diferents indrets que, paradoxalment, moltes vegades, per propers, són poc coneguts. Aquestes sortides consisteixen en desplaçaments en un radi d’uns 50 quilòmetres per anar a veure llocs amb interès històric, amb tornada a dinar a casa.

  El dissabte 24 de març, la primera de les sortides és per a conèixer el romànic de l’Empordà. Són  dues joies del s. XII de ben a prop, com són l’església de Sant Tomàs i el monestir de Sant Miquel de Fluvià.

  L’església de sant Tomàs conserva un important conjunt de pintura mural, a la volta de la nau. El monestir de Sant Miquel té un imponent campanar annex construït a l’estil llombard, que conserva al seu interior els capitells romànics i la imatge gòtica d’una Mare de Déu d’alabastre policromat.

  Per al mes d’abril, la proposta és fer una sortida al jaciment ibèric d’Ullastret per veure les feines dels arqueòlegs en la nova excavació que estan realitzant. És en aquest lloc on han trobat una peça de plom amb inscripcions iberes. També visitaran els clots de Sant Julià, la pedrera d’on extreien el material per construir les seves cases i muralles.

  Per inscripcions i reserves, cal dirigir-se a l’oficina de turisme de Sant Feliu de Guíxols (telf. 972 82 00 51), en horari de 10 a 19 h. els feiners i de 10 a 13 h. els festius.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies