• Categories
 • “La Volta” va passar per Sant Feliu

  20/03/2018
  L'arribada dels ciclistes al Passeig de Sant Feliu (AJUNTAMENT)

  La primera etapa de la 99a Volta Ciclista a Catalunya (Calella-Calella) va passar per Sant Feliu, en la primera “meta volant” amb sprint intermedi al Passeig, que va registrar la següent classificació:  

  Sprint intermedi de Sant Feliu de Guíxols

  Ordre de pas: 1. Grivko (Astana) 2. Bohli (BMC) 3. Ezquerra (Burgos)

  El colombià Álvaro José Hodeg, de l’equip Quick Step, i de només 21 anys, va guanyar l’etapa, arribant per davant de Bennett i McCarthy (Bora) i encapçala momentàniament la Volta 2018. Alejandro Valverde, guanyador de la Volta 2017, va quedar vuitè.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies