• Categories
 • L’institut Sant Elm celebra les proves Cangur de Matemàtiques al Monestir

  20/03/2018
  Els joves matemàtics durant la prova, a l'Espai Thyssen (FRANCESC MASSICH)

  Un dia després del dia de Pi del 2018 van tenir lloc les XXIII proves Cangur de Matemàtiques. Aquest joc/concurs aglutina alumnes de tota Catalunya, Balears i València, des de cinquè de Primària a segon de Batxillerat i consisteix en resoldre 30 exercicis tipus test ordenats en 5 graus de menor a major dificultat.

  L’Institut Sant Elm hi va tenir una participació sexagesimal amb 33 alumnes de primer, 18 de segon, 2 de tercer d’ESO i 7 de Batxillerat, que van estar rumiant durant 75 minuts al a la Sala Abat Panyelles del Museu de la ciutat. Fins el maig no se’n sabran els resultats finals.

   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies