• Categories
 • Formació de Coca-Cola per a dones emprenedores

  21/03/2018
  Organitzadors, representants municipals i alumnes del taller formatiu, ahir a l'Ajuntament (AJSFG)

  El dimarts 20 de març l’Ajuntament va presentar a la Sala de Plens el taller “Encuentra tu Ruta” de GIRA Mujeres Coca-Cola, organitzat per Dona Activa Fòrum.  És la primera vegada que es realitza a la demarcació de Girona aquesta iniciativa, en la qual l’empresa Coca-Cola ofereix una formació gratuïta d’emprenedoria per a dones d’entre 23 i 60 anys. 

  En la presentació hi van intervenir Joan Porxas com a representant de Coca-Cola Espany  i Virginia Mijes, formadora del taller, així com la representant de Dona Activa Fòrum, Núria Viñas, i les regidores responsables de l’Àrea d’Acció Social i l’Àrea d’Activitat Econòmica Laura Serrano i Sílvia Romero.

  Encuentra tu Ruta” forma part de la segona edició de GIRA Mujeres de Coca-Cola, en què de la mà d’entitats especialitzades en l’empoderament femení, les dones amb esperit emprenedor o amb una idea de negoci en fase incipient tindran l’oportunitat de trobar el seu camí a través de les seves pròpies idees.

  La formació d’emprenedoria es divideix en tres parts. D’una banda, el taller presencial de dues sessions teòriques de 5 hores cadascuna per ajudar les dones a identificar o concretar els seus projectes, que van fer-se el 28 de febrer i l’1 de març amb una vintena de participants i que està previst que es vagi repetint durant l’any a la ciutat.

  Tot seguit, el mòdul presencial es complementa amb 30 hores de formació online en la qual es desenvolupa, de forma més concreta, la idea de negoci per tal que les emprenedores coneguin amb detall els elements bàsics que estructuren un negoci.

  Finalment, els deu millors projectes de la formació online a nivell estatals són seleccionats per rebre serveis per part d’un mentor. Entre ells, els tres més innovadors reben sis mesos més d’aquests serveis, així com un capital de suport valorat en 3.000 euros per a cada projecte guanyador.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies