• Categories
 • Salvem els oms!

  22/03/2018

  Descatalogar els oms del Passeig Rius i Calvet, com vol fer el govern de la ciutat, implica sacrificar-los. Vol dir matar-los a la primera dificultat que apareix i vol dir també que el projecte inicial, que planteja la seva salvació a través d’un trasplantament, estava mal redactat, o simplement, estava redactat per cobrir l’expedient. Els arbres també formen part del patrimoni natural i històric de la ciutat i si el govern tira endavant amb la seva proposta de descatalogar aquests 15 exemplars d’arbre, per posteriorment talar-los, voldrà dir que incompleix la seva obligació de salvaguardar aquest patrimoni. Costa de creure que en un món tan tècnicament avançat com el nostre l’única solució sigui sacrificar-los, això sí, segurament sigui la més fàcil i la més econòmica. Hi ha d’haver, segur, una altra solució. 

  A tal efecte, Guíxols des del Carrer ofereix una recollida de signatures a change.org per tal de fer aquesta petició de salvar els oms a l’Ajuntament de la ciutat. 

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies