• Categories
 • Doble ració de MIC Football i el MIC Basketball, menú esportiu de la Setmana Santa

  26/03/2018
  El cartell promocional del MIC

  Com ve essent habitual en aquestes dates, a la ciutat es podrà gaudir del Torneig Internacional de Futbol Base MIC-Mediterranean International Cup, que enguany arriba a la seva 18a edició, convertint-se en un dels clàssics de la Setmana Santa ganxona.
  Pel que fa al futbol, els dos camps del municipi (Josep Sunyer i Vilartagues) seran escenari de partits, que es disputaran del dimecres 28 de març fins al dissabte 31, data en què al camp de Vilartagues hi haurà jornada de futbol internacional. Depenent de les classificacions, l’emoció estarà garantida perquè poden disputar-se partits amb grans noms com el FC Barcelona, el Manchester United, la Sampdoria, el Zenit de Sant Petersburg, el Shaktar Donetsk, el RCD Espanyol o el Vila-real. En la resta de jornades hi poden haver també brillants moments de futbol. I aquest any, no només d’aquest esport: per primera vegada a Sant Feliu es faran també competicions del MICBasketball, que se celebraran al pavelló de la Corxera.
  Enguany el dia 31 de març es farà, a les 11 del matí, un acte de “Bateig de la Gespa del camp de Vilartagues” en el qual, el guixolenc i jugador del FC Barcelona B Oriol Busquets i el director del MICSports, Juanjo Rovira, junt amb les autoritats locals “batejaran” la renovada gespa de l’esmentat camp de futbol.
  El MICFootball es disputarà en 37 seus de municipis de la demarcació de Girona i comptarà amb la presència de 372 equips del món, que representen 37 nacionalitats dels cinc continents. Més de 900 partits de futbol en 5 dies, amb més de 7.000 participants i 200.000 espectadors.
  Diferents mitjans de comunicació faran una exhaustiva cobertura de l’esdeveniment, sobretot el dissabte 31, Fase Final Jornada Internacional.

  MIC - 1 MIC - 2

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies