• Categories
 • Galeria d’imatges de Carnaval

  28/03/2018

  El passat febrer es va celebrar la tradicional rua de Carnaval de Sant Feliu de Guíxols, que va batre el rècord de participació amb 4.022 persones inscrites, tot i les baixes temperatures. La rua va emplenar de colors, llums i música la carretera de Girona el divendres, i el passeig del Mar, el diumenge al matí.

  Consulta aquí la nostra galeria de fotos.

  Imatges cedides per Galle Fotografia.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies