• Categories
 • Les jutgen a Sant Feliu per robatoris a Platja d’Aro i un cop acabada la vista, reincideixen

  28/03/2018
  Foto: Ràdio Capital.

  El dia 21 de març, sis dones residents a l’àrea metropolitana de Barcelona van ser  jutjades a la nostra ciutat per robatori a Platja d’Aro, d’on s’havien endut material per valor d’uns 1.400 euros.

  Segons la crònica d’ El Punt-Avui, les dones, d’ètnia gitana i d’edats compreses entre els 24 i els 40 anys i força conegudes a la zona, formen part d’un grup organitzat de persones que treballen com a saquejadores de botigues. En acabar el judici, van decidir aprofitar el viatge i anar a mirar botigues a Platja d’Aro.

  Més enllà del migdia, la policia local es va adonar de la presència d’un vehicle sospitós, el qual ja tenen identificat com a pertanyent a lladres. Un agent va vigilar el cotxe i va veure les dones que hi anaven a deixar bosses plenes i també va observar que anaven cap a un altre vehicle. La policia va controlar els dos cotxes i va poder veure com les dones feien anades i tornades amb bosses plenes.
  Els policies van aturar les lladres quan ja marxaven amb els dos cotxes. Van escorcollar les bosses i van comprovar que hi havia roba de diverses firmes encara amb les etiquetes del preu  i fins i tot algunes amb l’alarma. Es va comprovar que, efectivament, les peces eren robades ja que les dones no havien passat per caixa. El material es va valorar en 3.173 euros. Les sis dones van tornar a ser detingudes i hauran de tornar a visitar el jutjat de Sant Feliu.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies