• Categories
 • Les càmeres de seguretat a la via pública, el juliol

  04/04/2018
  L'entrada a Sant Feliu des del Sud tindrà càmeres de vigilància del trànsit el proper juliol (EL PUNT-AVUI)

  El projecte per dotar els accessos a la ciutat amb control de càmeres de videovigilància es materialitzarà aviat, un cop adjudicat el contracte a l’empresa Alphanet per 160.000 euros. L’empresa disposa de dotze setmanes per posar a punt la xarxa, i la previsió del consistori és que estigui en funcionament al juliol, segons El Punt-Avui.

  El sistema preveu la instal·lació de catorze càmeres, algunes de les quals amb lectura automàtica de matrícules. La intenció principal és blindar els cinc accessos a la població, les carreteres de Girona (C-65), de Palamós (C-253) i de Tossa (GI-682), i les interurbanes de Sant Pol i de la Vall d’Aro (popularment, el camí del Butano). Però la xarxa també servirà per controlar el volum de trànsit en temps real a les zones de més afluència, com ara al passeig del Mar, o regular l’accés a les zones de vianants amb accés restringit als veïns i vehicles d’emergència o els de càrrega i descàrrega de negocis.

  En aquest darrer cas, el sistema disposarà de càmeres de control a les diferents entrades de la zona de vianants del nucli antic, als carrers Hospital –des del monestir–, Sant Domènec i Creu, que permetran retirar les barreres físiques però, alhora, sancionar amb proves els vehicles infractors, ja que la base de dades de matrícules alertarà cada cop que un vehicle no autoritzat travessi un dels punts de control. Restarà pendent de control, però, la cruïlla entre Creu i Metges, on ara la prohibició de circular-hi en les hores d’entrada i sortida de l’escola Sant Josep-Cor de Maria s’ha d’assegurar amb policies municipals o agents cívics. Diversos veïns de la zona, a banda, reclamen una altra càmera a Nou de Garrofers, però, tot i que no es preveu d’entrada, l’alcalde, Carles Motas, diu que compten anar ampliant la xarxa.

   

   

   

   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies