• Categories
 • La CUP, contra el finançament públic del Thyssen

  06/04/2018
  La baronessa Carmen Cervera, el passat dimecres a la seu de la Diputació de Girona (ACN/EL GERIÓ)

  La CUP ha mostrat el seu rebuig al compromís expressat pel president de la Diputació de Girona d’entrar a formar part del Patronat del Museu Thyssen i finançar-ne la construcció del nou  museu privat.  

  La formació, segons el digital El Gerió, lamenta que en cap moment s’ha informat la ciutadania de la voluntat del projecte i ha criticat que el president de la Diputació no hagi fet públic l’import total que aportarà l’ens provincial i que aquest anunci no ha anat acompanyat d’un pla de viabilitat econòmica.

  Per la CUP, el finançament del Museu Thyssen és un clar exemple de l’aposta de la Diputació per un model cultural “elitista”, en contraposició a l’ajuda de petits projectes que tinguin l’objectiu d’apropar la cultura a la societat.

  El diputat per Girona Lluc Salellas opina que “no seria el primer cop que la Diputació fa inversions milionàries en projectes privats sense saber si aquests tindran un retorn a la societat”.
  Per la seva banda, el regidor de la CUP a la nostra ciutat Aniol Negre, recorda que “el Museu Thyssen ja està provocant el desmantellament del Museu d’Història de la ciutat” pel que “destinar diners en un museu privat no repercutirà de forma positiva al poble”.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies