• Categories
 • El Guixolenc B no podrà jugar la final dels play-off de Catalunya

  09/04/2018
  El play-off de diumenge, quan les partides ja havien acabat i els rivals comentaven les jugades (CE GUIXOLENC)
  El Guixolenc B va quedar campió de Segona Provincial del Campionat per Equips organitzat per la Federació Catalana d’Escacs, i com a tal li tocava disputar la fase final del play-
  off en què els campions de tots els grups de la mateixa categoria s’hi ajuntaven. Malauradament, per sorteig, al Guixolenc li tocaria jugar fora contra un equip molt fort, el Cervelló. Les partides van estar molt igualades tota l’estona però, cap al final, el desenllaç seria beneficiós per als locals, que guanyarien totes les partides menys la del guixolenc Jordi  Carramiñana que, en primera instància, s’equivocaria, però el rival, després, faria un altre error que faria possible la victòria del ganxó. Els altres guixolencs convocats foren David Pagès, Francisco Estévez, Albert Sureda, Abraham Verano i Saül Domenech. Al final: CERVELLÓ A, 5 – GUIXOLENC B, 1.
  I d’aquesta manera el nostre equip queda eliminat de la final.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies