• Categories
 • NO al Thyssen!

  09/04/2018

  La CUP Guíxols sempre ens hem mostrat contràries al Museu Thyssen. Ara que la Diputació ha anunciat que hi dona suport, també la CUP des de la Diputació de Girona ha expressat el seu rebuig.

  El museu Thyssen no el volem, i ens en sobren els motius:

  -El projecte s’està gestant de manera opaca, sense un pla de viabilitat preparat ni un estudi de l’impacte econòmic. No s’ha explicat si el projecte serà deficitari, si tindrà pèrdues econòmiques i qui se’n farà càrrec, tot i que malauradament, ens imaginem com pot acabar. Els beneficis es privatitzen, i les pèrdues econòmiques es socialitzen perquè pagui el poble, (com hem vist amb la banca i les autopistes).

  -El projecte preveu invertir 7 milions d’euros sense consultar en cap moment al poble.

  -El projecte va encarat a ampliar i reforçar el model turístic actual, que es tradueix en benefici privat per uns pocs i treball precari per a moltes.

  -No volem destinar recursos públics de totes les ganxones a una fundació privada. Els recursos públics s’han d’utilitzar per garantir els drets bàsics de totes les ganxones, cosa que ara mateix no passa.

  -No volem més cultura elitista, sinó que volem cultura popular, associacions de base. No volem que es desmantelli el Museu d’Història de la ciutat i no es valori suficient el patrimoni històric.

  -No volem que el poble estigui al servei de la família Thyssen. Una família que representa 1% de la població mundial que el 2017 va acumular més del 80% de la riquesa mundial. No volem estar al servei de l’aristocràcia, dels rics i explotadors de sempre. Des que els semblen perfecte les desigualtats, l’opressió i l’explotació.

  Per tot això, no volem el Museu Thyssen a Sant Feliu de Guíxols!

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies