• Categories
 • Alerta de fortes pluges per dimecres

  10/04/2018
  El barri de la Barceloneta va quedar inundat en els aiguats del juliol passat (TONI TORTA)

  El Servei Meteorològic de Catalunya alerta sobre la possibilitat de PLUGES INTENSES I CONTINUADES a la nostra ciutat i la resta del litoral de la Costa Brava des d’aquest mateix vespre i fins demà dimecres 11 d’abril al llarg de tot el dia, amb repunts d’intensitat forta en moments com migdia i tarda. Els xàfecs poden anar sovint acompanyats de tempesta abundant i episodis localment de pedra i ratxes fortes de vent.

  Per tenir una informació actualitzada consulteu aquest enllaç, on hi ha la previsió per a les properes hores a Sant Feliu de Guíxols

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies