• Categories
 • “Catalunya, Hola Família!”, cap de setmana d’oci i llegendes a Sant Feliu

  10/04/2018
  La Cap de Turisme de l'Ajuntament, Núria Cherta, a la foto conjunta l'acte de presentació a Girona de l'activitat de turisme familiar "Catalunya, hola família" (GENCAT.CAT)
    Ahir a la tarda es va presentar el detall d’aquesta acció corresponent a la demarcació de Girona, on participen les 9 destinacions i més de seixanta empreses del territori certificades en turisme familiar per l’Agència Catalana de Turisme (ACT) del departament d’Empresa i Coneixement, que oferiran més de 50 activitats per gaudir en família el cap de setmana del 20 al 22 d’abril, a les destinacions de costa, i del 18 al 20 de maig, a la destinació d’interior i muntanya.
    
  El director general de l’Agència Catalana de Turisme (ACT), Xavier Espasa, acompanyat del director general del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Ramon Ramos varen presentar a Girona la gran acció promocional del turisme familiar “Catalunya, Hola Família!” acompanyats d’alcaldes i alcaldesses i d’altres representants dels municipis i empreses de Girona.
   
  “Catalunya, Hola Família!” consisteix en la celebració de dos caps de setmana pensats especialment pel públic familiar arreu del territori. Les destinacions de costa celebren aquesta acció del 20 al 22 d’abril, i les de natura i muntanya, del 18 al 20 de maig. Municipis i empreses participants han preparat uns caps de setmana plens de sorpreses i activitats pels seus visitants: descomptes en l’allotjament, gratuïtats, tallers, sortides, menús especials als restaurants…amb l’objectiu que les famílies amb infants gaudeixin de tot el que ofereixen les destinacions familiars catalanes.
   
  A la demarcació de Girona hi participen més de 60 empreses i els 9 municipis certificats en turisme familiar (a la costa i a l’interior) que organitzen més de 50 activitats: Blanes, Calonge-Sant Antoni, Castell-Platja d’Aro, Lloret de Mar, Sant Feliu de Guíxols, Roses, Sant Pere Pescador, Torroella de Montgrí–l’Estartit i la Vall d’en Bas-les Preses.
   
  A més de promocionar un dels productes clau en l’estratègia turística catalana, amb  l’acció “Catalunya, Hola Família”, l’ACT vol contribuir a la desestacionalització, destacar la qualitat i la diversitat de l’oferta especialitzada en famílies que hi ha arreu del territori i incrementar la visibilitat dels adherits als seus segells familiars.
   
  Per a aquesta primera edició, el tema escollit ha estat «Llegendes en Família», amb l’objectiu de fer èmfasi en la història i la mitologia del territori. En aquest sentit, s’ha creat l’app “Llegendes en família” que permetrà buscar i “caçar” durant aquests dos caps de setmana, els éssers màgics creats per a l’ocasió i que s’amagaran en boscos, platges, places i parcs de les diferents destinacions familiars catalanes. Seguint el criteri i l’assessorament de l’expert en mitologia catalana Joan de Déu Prats, cada una de les destinacions té assignat un ésser màgic amb un lligam al territori. En el cas de la nostra ciutat serà el Peix Mular.
  En total seran més de 150 activitats lúdiques i culturals per gaudir en família arreu de Catalunya. 
   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies