• Categories
 • Final de la ratxa guixolenca (F.C.MARCA DE L’HAM, 2 – A.D.GUÍXOLS, 1)

  10/04/2018
  Una imatge d'un partit d'aquesta temporada al Josep Suñer (ARXIU TG)
  El Guíxols no va poder allargar la bona dinàmica de resultats i de partits sense perdre (4), arran de ser derrotat al terreny d’un Marca de l’Ham que necessitava els punts per escapar-se dels llocs de baix de la classificació. Els figuerencs van aconseguir la victòria en el temps de descompte, després que Brice aconseguís marcar el gol de l’empat al minut 88 de partit, i quan tot semblava dat i beneït.
  El matx es disputà sota una intensa pluja que va deixar gairebé impracticable un el terreny de joc que, de per si, ja està en pèssimes condicions. No obstant això, el xoc va ser igualat i es generaren moltes ocasions de gol, com la de Brice, en el primer minut, que va xutar fregant el travesser. Tot i les ocasions, es va arribar a la mitja part amb l’empat a zero inicial. L’enfrontament, però, es va decidir a la represa, quan els locals es van avançar amb un gol de Mame, en aprofitar un mal rebuig de la defensa guixolenca als 52’. Els visitants van posar la igualada al marcador a manca d’un parell de minuts per finalitzar el partit, en una rematada de cap de Brice a la sortida d’un còrner. I quan semblava que el partit acabaria amb empat, una acció de contraatac, en el minut 92, va decantar el partit pels de l’Alt Empordà.
  L’entrenador Toni Sánchez va disposar dos canvis a l’onze titular respecte del precedent, donant entrada a Juanola i Pato en lloc de Feixas i Manu; Cals i Dani Nueda van quedar fora de la convocatòria, i va reaparèixer Pellicé.
   
  Marca de l’Ham:Cristian, Fran (Brian, 70’), Jesús, Arnau, Richard, Raúl, Adri(Muñoz, 80’), Àngel, Mame (Alabert, 53’), Lluís i Gabi (Marcos, 86’).
  A.D. Guíxols:Yasin, Tomé, Lanzas, Tena, Riki (Pellicé, 80’), Robin, Toumani, Musa (Zayas, 73’), Juanola (Bahamonde, 53’), Pato (Feixas, 53’) i Brice.
  Gols:1-0 (52 ́) Mame. 1-1 (88 ́) Brice. 2-1 (92 ́) Lluís.
  Àrbitre:Reixach Horno. T.G.: als locals Jesús, Gabi, Àngel i Raúl: i als ganxons Lanzas, Musa i Toumani.
  El proper diumenge, a les 5 de la tarda, partit de gala al Josep Suñer, amb la visita d’un Bescanó que ocupa la segona posició de la taula, que vindrà disposat a recuperar els punts que van deixar escapar aquest cap de setmana.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies