• Categories
 • La baronessa Thyssen vol que es salvin les alzines del Portalet

  11/04/2018
  Les alzines de la Rambla petita (EL PUNT-AVUI)

  La baronessa Carmen Thyssen ha fet arribar el seu “suport” i la seva “col·laboració” al portaveu d’Els Verds-Alternativa Verda, Santiago Vilanova, per la seva iniciativa de reclamar que es preservin els dos rengles d’alzines de la rambla del Portalet, segons El Punt-Avui.

  El portaveu del partit ecologista havia sol·licitat l’ajut a la baronessa, que ara ha enviat la carta de resposta donant-li suport.  Thyssen ja s’havia mostrat fa anys contrària a què l’aparcament subterrani de Sant Feliu afectés els plàtans del passeig i també s’havia adherit a la campanya per preservar els arbres del passeig del Prado madrileny.

  El govern local diu que al Portalet no hi ha cap mesura decidida, si bé alguns negocis de l’àmbit són partidaris de suprimir els arbres quan s’enllesteixin les obres de l’hotel Elke. L’alcalde assegura que hi ha algun arbre malalt i Vilanova ho atribueix a l’insecte Kermes vermilio, que s’erradica amb tractaments regulars. Vilanova també lamenta que “la baronessa no hagi estat a temps de pronunciar-se sobre la tala dels oms del passeig Rius i Calvet”, consumada divendres de la setmana passada.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies