• Categories
 • “Aparadors vius i creatius” dels alumnes de Batxillerat Artístic

  13/04/2018

  L’alumnat de batxillerat artístic de la ciutat, en col·laboració amb l’associació cultural Aleph, ha començat a vestir aquesta setmana un total de 51 aparadors d’establiments comercials amb les seves obres: pintures, dibuixos, fotografies, escultures,… Aquesta iniciativa vol ser una aportació al dia Internacional de l’Art que es commemora el diumenge dia 15.

  Les obres estaran exposades fins el dia de sant Jordi i surten de les mans del la seixantena d’alumnes de l’Institut Sant Elm. Aquesta intervenció artística es correspon amb un dels objectius d’Aleph: “activar la participació del jovent , estimulant la seva concurrència a partir de grups de treball específics i organitzant actuacions extra curriculars”. Hi participa l’alumnat de 1r i 2on, que han penjat els seus treballs en els aparadors de botigues diverses, en un entorn de la Rambla Vidal, la Rambla del Portalet i la Rambla de la Generalitat, les zones més comercials de la ciutat.

  Es vol arribar a tothom, tant a la gent que passeja diàriament anant a comprar una barra de pa com a aquella que està acostumada a anar a veure exposicions.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies