• Categories
 • Nou busos ganxons a la manifestació de diumenge a Barcelona

  13/04/2018

  Les territorials de l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural al Baix Empordà omplen una quarentena d’autobusos per assistir a la manifestació d’aquest diumenge per la llibertat dels presos polítics.

  Sant Feliu serà el municipi que més busos enviarà a la concentració de Barcelona, amb 9 vehicles, seguit de Palamós amb 8, la Bisbal (7), Palafrugell (6) i Torroella i l’Estartit (5). S’hi sumen Begur (2) i Pals i Santa Cristina, amb 1.

  La manifestació en defensa dels polítics sobiranistes presos i els exiliats també compta amb el suport de CCOO i la UGT. La concentració començarà a les 12.30h a la plaça d’Espanya i recorrerà l’avinguda del Paral·lel. S’organitza quan es compleixen sis mesos des de l’empresonament de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies