• Categories
 • Parada solidària de l’IES Sant Feliu per Sant Jordi a benefici de l’Oncolliga Girona

  17/04/2018
  Els alumnes que participaran en la parada solidària (IES SANT FELIU)

  Els alumnes del Grau Superior de Comerç en Gestió i Vendes de l’INS Sant Feliu de Guíxols posaran a la venda el pròxim Sant Jordi els llibres de segona mà que han recollit durant les últimes setmanes amb l’objectiu de recaptar fons per a la Fundació Oncolliga Girona, entitat d’ajuda al malalt de càncer.  A la parada s’hi vendran també diverses manualitats que han elaborat ells mateixos, com ara clauers amb forma de drac, punts de llibre i llaminadures amb forma de rosa.

  Segons fonts del centre, els alumnes han aconseguit recollir més de 250 llibres gràcies a una campanya que ells mateixos han dissenyat i que ha inclòs diferents accions, com ara cartelleria, bustiatge o xerrades explicatives als altres alumnes. Els llibres no es posaran a la venda amb un preu fix, sinó que s’oferirà a les persones interessades la possibilitat de deixar un donatiu voluntari a la guardiola solidària que hi haurà a la parada. Els alumnes tenen previst preparar packs que inclouran un llibre, una llaminadura amb forma de rosa i un punt de llibre.

   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies