• Categories
 • El diputat Gabriel Rufián (ERC) visitarà Sant Feliu

  18/04/2018
  El diputat d’ERC al Congrés dels Diputats espanyol, Gabriel Rufián, serà el proper dissabte 21 d’abril al Centre Cívic de Vilartagues per presentar, juntament amb l’autor. Igor Meltxor, el llibre “Gabriel Rufián, La voz de la calle”, en un acte que començarà a les 18.30h i que està organitzat per la Casa Irla.
  En el llibre, a través de diferents entrevistes fetes per l’autor i responsable de www.elperiodistacanalla.net al diputat republicà, s’analitzen les claus per entendre la política catalana, el referèndum l’1 d’octubre i el procés de construcció de la República Catalana.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0