• Categories
 • L’Institut Sant Elm, guardonat al Media Markt Girona Tech Jove 18

  20/04/2018
  Alumnes dels dos centres guanyadors, en la foto de família del Media Markt Girona Tech Jove 18 (EL PUNT-AVUI)

  L’institut Sant Elm va ser guardonat pels primers premis MediaMarkt Girona Tech Jove’18,  un concurs dirigit a estudiants de 3r i 4t d’ESO als quals es proposa desenvolupar un projecte sobre l’evolució de la tecnologia.

  El treball premiat s’anomena “La tecnologia, amic o enemic” i va obtenir el premi a la millor presentació, consistent en un taló de mil euros per canviar per productes tecnològics.  

  Són els primers guardons d’aquestes característiques que concedeix MediaMarkt de Girona. L’establiment comercial va convocar aquest concurs pensant en els alumnes de 3r i 4t d’ESO, als quals els van proposar el desafiament de desenvolupar en equips d’un màxim de cinc membres projectes sobre l’evolució de la tecnologia.

  L’institut de Pineda de Mar va obtenir el premi a la millor recerca i documentació amb el projecte “El progrés tecnològic: entre la seducció i el neguit”. A la convocatòria es van presentar 39 projectes, dels quals van ser finalistes els instituts Vescomtat de Cabrera d’Hostalric, Vicens Vives de Girona, Salt Elm de Sant Feliu de Guíxols, Vallvera de Salt, Ramon Muntaner de Figueres, l’institut Pineda de Mar, el col·legi Les Alzines de Girona i el Fedac Salt. 

  Els alumnes van exposar els seus projectes a l’auditori d’Expojove el passat 13 d’abril i després es van donar a conèixer els guanyadors. Els organitzadors d’aquest concurs van destacar la gran diversitat de projectes que s’han presentat i allò que tots tenen en comú: les ganes de prendre-hi part. Els dos centres guanyadors van rebre, respectivament, un taló valorat en més de 1.000 euros per canviar per productes tecnològics.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies