• Categories
 • Diada de Sant Jordi amb molt d’ambient a la Rambla

  24/04/2018
  Visita escolar a les parades de la Rambla - AJUNTAMENT SFG

  Aquesta Diada de Sant Jordi, la ciutat ha viscut una jornada massiva de visitants al centre de la ciutat, lloc tradicional de la venda de llibres i roses. Diumenge ja va començar l’activitat, que va ser envoltada d’altres actes com el Dia de l’Art, la jornada de turisme familiar (Hola família) i la trobada de tractors, entre altres.

  Ja a la jornada de Sant Jordi, a banda dels estands de llibreries i floristeries, centres educatius, entitats i associacions, l’emissora Ràdio Sant Feliu ha emès un programa en directe des de la Rambla Vidal, i també ho ha fet Televisió Costa Brava, que ha realitzat en un magazin d’una hora pel centre en directe.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies