• Categories
 • Gols que valen la renovació de l’entrenador (U.E.PORQUERES, 3 – A.D.GUÍXOLS, 5)

  24/04/2018
  Toni Sánchez segella la renovació per l'equip blaugrana entre Jordi Cambronero i Joan Julià (AD GUÍXOLS)

  El Guíxols va assolir una gran victòria al camp d’un Porqueres que no va abaixar mai els braços. Els jugadors de Toni Sánchez van marcar per primera vegada aquesta temporada 5 gols en un mateix partit, amb un gol de Marc Feixas i dos doblets de Robin i Brice. El partit va embogir ben entrada la segona meitat, en què els guixolencs van superar els locals fins i tot després de quedar-se amb un home menys en el darrer quart d’hora de partit.

  Els de la nostra ciutat es van avançar ben d’hora amb un gol que va fer amb el cap Robin, a la sortida d’un córner, als 4 minuts de joc. Es generaren més ocasions de gol, però a mesura que passaven els minuts els locals van créixer i, en el minut 38, Bilal va cometre un penal que Jue va transformar en l’empat a 1. Al límit del descans, Marc Solé va rebutjar per la línia de fons un xut molt perillós dels porquerencs.

  Ja a la segona part, els blaugrana es van tornar a avançar amb un gol de Feixas (48’), en un llançament de falta que va enganyar tothom i es va acabar esquitllant a la porteria local. Al minut 72 Brice, de pena màxima, feia l’1 a 3 pels guixolencs, resultat que va durar ben poc, ja que els blaugrana, ahir vestits de negre, van encaixar el 2 a 3. A més, els guixolencs es van quedar amb 10 jugadors per expulsió de Carlos Zayas, que va veure la vermella directa per una entrada pel darrrere. En el minut 84, amb un xut des de la frontal, els del Pla de l’Estany van posar la igualada al marcador. Però els de Toni Sánchez no van abaixar el cap i van prémer l’accelerador els últims minuts, en els que Robin va marcar el quart gol dels ganxons, i Brice va posar el punt i final al partit amb un gran gol, culminant una acció que va començar al seu propi terreny de joc, i va acabar superant la sortida del porter local.

  Per aquest matx, Toni Sánchez no va poder disposar de Tena i Bahamonde, per lesió, i Lanzas per sanció, i va fer 4 canvis respecte de la jornada anterior, entrant Solé, Tomé, Juanola i Zayas en lloc de Yasin, Lanzas, Bahamonde i Tena.

   

  Porqueres: Setu, Colomer, Molinas, Anouar, Guilana, Jue, Sile (Frigola,78´), Mesas, Planas, Pau(Ayoub,27´) i Dani.

  A.D. Guíxols: Solé, Bilal, Tomé, Zayas, Riki, Robin, Musa (Pato, 58’), Toumani, Feixas (Pellicé, 78’), Brice i Juanola (Cals, 56’).

  Gols: 0-1 (4’) Robin. 1-1 (34’) Jue (p.). 1-2 (48’) Feixas. 1-3 (72’) Brice (p.). 2-3 (72’) Ayoub. 3-3 (84’) Ayoub. 3-4 (87’) Robin. 3-5 (90’) Brice.

  Àrbitre: Rigau Garcia. T.G.: Als locals Anouar, Sile, Jue i Mesas, i als visitants Musa, Bilal i Toumani. T.V.: Als visitants Zayas (75’) i Manu (76’), per vermella directa.

   

  El proper diumenge, a les 5 de la tarda, visitarà el Josep Suñer un Camprodon necessitat de punts per assegurar la permanència.

   

  Renovació de l’entrenador

  El passat divendres dia 20, el Guíxols i Toni Sánchez van arribar a un acord per a que l’actual entrenador continuï la temporada vinent dirigint l’equip guixolenc. Recordem que va arribar a la setena jornada de lliga, quan l’equip ocupava places de descens, i amb ell al capdavant el balanç és de 10 victòries, 7 empats i 6 derrotes.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies