• Categories
 • Polèmica per una multa treta a Pere Albó per estacionar en un reservat oficial

  25/04/2018
  L'estacionament reservat oficial, al final del Passeig, prop de l'Avinguda Juli Garreta, a l'alçada de l'Ajuntament (EL PUNT-AVUI)

  Des de la junta de personal de l’Ajuntament s’ha criticat que la Policia Municipal permetés, divendres passat, la retirada del vehicle d’un regidor del dipòsit municipal sense abonar la taxa de la grua, segons El Punt-Avui.

  El cotxe pertanyia al regidor de MES Pere Albó, actualment a l’oposició, que l’havia estacionat a les places reservades a vehicles oficials del Passeig del Mar, just davant del consistori, sense l’acreditació corresponent, segons fonts del cos municipal.

  Albó, que es dirigia a l’acte del 40è aniversari de l’Escola d’Adults, defensa el dret dels regidors a fer servir les places i argumenta que no disposa del distintiu perquè no l’hi han fet arribar.
   
  El regidor de MES ja ha declarat que, en cas que li arribi finalment la sanció, estudiarà si l’abona o la recorre, malgrat que ja va exposar el cas als responsables policials i se li va retornar el vehicle.
   
  Des del govern local assenteixen en el fet que qualsevol edil pot estacionar en els llocs reservats, sempre i quan se n’exhibeixi el permís. Per part de la Policia asseguren que la credencial és necessària per desfer sospites d’arbitrarietat, en cas, per exemple, que la grua s’endugui un vehicle mal estacionat i un altre sense identificació estigui aparcat en una plaça oficial a pocs metres.
   
  La polèmica arriba mesos després que un altre vehicle retirat per la grua també fos retornat a la seva propietària sense cost. En aquell cas, la qüestió va acabar al jutjat, però el fiscal no va apreciar indicis de delicte. Aquest cop, de moment, les seccions sindicals del consistori només es plantegen, d’entrada, posar el tema sobre la taula en la pròxima reunió de la junta de personal, a principis de maig, abans de decidir si van més enllà.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies