• Categories
 • Onada de robatoris a la urbanització El Mirador

  27/04/2018
  La urbanització El Mirador, prop del terme de S'Agaró (EL PUNT-AVUI)

  Entre quinze i vint cases aparellades de la urbanització El Mirador han estat objecte de robatoris en les dues darreres setmanes, la última el passat dimecres, quan els Mossos van rebre l’alerta d’un jardiner de la comunitat que es va adonar que diversos habitatges de segona residència presentaven senyals d’haver estat forçats pels lladres, un fet que els mateixos agents van poder comprovar. 

  Es sospita que l’última onada de robatoris es va produir  des del passat dilluns a la matinada, quan el volum de residents és mínim. Entre els objectes sostrets, bàsicament hi ha televisors i petits electrodomèstics, equips informàtics portàtils i càmeres fotogràfiques. Alguns dels habitatges equipats amb alarma han tingut sort i els lladres han decidit no entrar-hi. Fa setmanes, en un altre robatori, els enemics d’allò aliè es van endur maquinària i eines propietat de la comunitat.

  Els Mossos han obert una investigació i estan recopilant proves agafant mostres de possibles empremtes i analitzant càmeres de videovigilància per mirar d’identificar els assaltants. 

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies