• Categories
 • Es constitueix la delegació d’Òmnium Cultural al Baix Empordà

  29/04/2018
  La primera junta d'Òmnium Cultural al Baix Empordà (ÔMNIUM CULTURAL)

  Aquest dissabte va tenir lloc al teatre Mundial de la Bisbal d’Empordà la constitució de la nova seu d’Òmnium Cultural al Baix Empordà, que amb 2000 socis proclama la seva primera junta directiva, encapçalada per la palafrugellenca Neus Colomer, amb Domènec Rusca de secretari, Marc Pujol de tresorer, Jordi Salvador, Joan Gasull, Jaume Fañé, Joan Serra i Marià Sais de vocals.

  En l’acte hi va intervenir el vicepresident d’Òmnium Marcel Mauri i el cantautor bisbalenc Pau Blanc, i es va cloure amb un col·loqui entre Marcel Mauri i la metgessa i exconsellera Montserrat Tura previ al pica-pica final amb la música en directe de Jordi Gasull. 

   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies