• Categories
 • Es va celebrar el campionat escolar de karate al Pavelló de La Corxera

  01/05/2018
  (DOJO SANT FELIU)
  El diumenge 29 d’abril el Club Esportiu Dojo Sant Feliu amb col·laboració de l’Ajuntament de Sant Feliu va organitzar el campionat escolar de karate en les modalitats de kata (demostració tècnica) i kumite (combat esportiu).
  El campionat va començar a les 10:30 del matí i durant dues hores va comptar amb la participació d’uns 30 karatekes d’edats compreses entre els 4 i els 12 anys, sobretot nens i nenes d’iniciació de les diferents escoles de Santa Cristina, Castell d’Aro i Sant Feliu, a part de l’escola de karate Dojo Sant Feliu.
  La modalitat de kata va ser organitzada per punts, permetent sortir dues vegades als alumnes, amb una segona oportunitat de demostrar la seva vàlua, i més experiència per si volen entrar en competicions més grans. A més, és una gran oportunitat perquè es relacionin els nens de les diferents escoles de la zona on es practica karate, establint noves amistats i nous lligams en un ambient sa i esportiu.
  El regidor d’Esports David Oliveras va atendre l’esdeveniment amb els pares i mares, alumnes i entrenadors que van col.laborar per poder realitzar el campionat en les millors condicions, juntament amb el personal tècnic i professional de l’Ajuntament. La organització destaca “la bona harmonia, el treball en equip i la bona feina feta” entre tots. 

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies