• Categories
 • Vençuts per l’esgotament (A.D.GUÍXOLS, 1 – U.E.CAMPRODON, 2)

  01/05/2018
  Tot i avançar-se en el marcador en una primera part amb moltes alternatives, i tot i tenir les ocasions més clares per a rematar el partit, l’equip de Toni Sánchez va marxar
  de buit del Josep Sunyer i Arxer, ja que va notar en excés les nombroses baixes que tenia pel partit contra el Camprodon, un total de 5, raó per la qual la convocatòria fou de tan sols
  14 jugadors i Bouly, del Vilartagues, que, a més a més, malauradament es va lesionar deu minuts després d’entrar al camp.
  Així, els blaugrana van acabar fosos físicament, circumstància que va aprofitar el Camprodon per donar la volta al tempteig i assolir una victòria que necessitava de cares a la permanència.
  En els primers minuts del matx els visitants generaren un parell d’accions de perill, una de les quals Riki va treure quan la pilota ja entrava a la porteria de Marc Solé, i l’altra es va perdre fora per molt poc. Robin, tot seguit, va enviar una rematada de cap per sobre del travesser. Als 21, un bon xut de Brice el va refusar el porter visitant. Semblava que els blaugrana despertaven enfront d’un rival que, fins al moment, s’havia mostrat molt còmode sobre el terreny de joc. Robin, novament, va tenir oportunitat d’obrir el marcador, probablement la més clara del primer temps. Van ser els avisos que precediren l’1-0, en una esfèrica que va recuperar Toumani en camp contrari, i després d’un conducció ràpida de Brice, la va cedir a Feixas que va marcar amb l’esquerra amb un tret creuat i col·locat. En el 30, Brice hauria pogut marcar el segon, però no va poder rematar bé amb el cap una centrada a l’interior de l’àrea petita. Així va acabar la primera part, amb un Camprodon còmode amb la pilota, i un Guíxols que va gaudir de les millors i més clares ocasions de gol.
  Als 52 va debutar, aquesta temporada, Bouly, jugador del Vilartagues. Un minut més tard, Brice no va poder marcar després d’una excel·lent jugada individual, quedant-se sol davant el porter visitant, qui li va guanyar el duel i va evitar el segon dels blaugrana. En el minut 62, un altre contratemps, en caure lesionat Bouly en una acció que va salvar el gol de l’empat del Camprodon. L’empat camprodoní va poder arribar en un xut d’una falta directa que va sortir fregant la fusta de la porteria defensada per Solé. Als 75, els forasters van igualar el parcial i a partir d’aquell moment, van trepitjar l’accelerador, obligant a Solé a intervenir a fons per refusar un xut d’Òscar (81’).
  Finalment els visitants es van avançar gràcies a un penal xiulat per l’àrbitre del partit, que va interpretar com a voluntàries unes mans de Toumani dintre l’àrea. Amb l’1 a 2, els ganxons, totalment fosos físicament, van intentar buscar l’empat, però sense forces.
  Encara que Toni Sánchez va recuperar Lanzas i Bahamonde –aquest va entrar a la segonaa meitat- no va poder disposar de Zayas (dos partits de sanció), Bilal i Manu, per sanció,
  a més de Tena, per lesió i Juanola; i va presentar un onze inicial amb tres canvis respecte del precedent, donant entrada a Lanzas, Pellicé i Pato en lloc de Bilal, Juanola i Zayas.
   
  AD Guíxols: Solé, Riki, Tomé, Lanzas (Buly, 52’)(Cals, 62’), Pellicé, Robin, Musa, Toumani, Pato, Feixas (Bahamonde, 57’) i Brice.
  UE Camprodon: Torres, Carré, Bobi (Aitor, 56’), Arnau, Adalid, Aniol, Joel (Arcadi, 75’), Sama (Pol, 86’), Albert, Gil i Òscar.
  Gols: 1-0 (26 ́) Feixas. 1-1 (75 ́) Albert. 1-2 (86 ́) Òscar (p.).
  ​Àrbitre: Hernández Ramos. T.G.: als locals Riki, Lanzas, Tomé i Toumani; i als visitants Arnau, Albert i Arcadi.
   
  El proper diumenge a les 11:30 h. el Guíxols jugarà al terreny d’un Caldes que ha fet una bona segona volta que li ha permès sortir de les zones de descens. Tot i això, els dos equips necessitaran sumar per fugir de places que es podrien veure afectades per descensos compensats a final de temporada.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies