• Categories
 • Visites guiades i musicades “Medievàlia” al Monestir

  03/05/2018

  Des del Museu d’Història proposen un format diferent per gaudir d’una visita especial a l’històric Monestir Benedictí de la nostra ciutat.  En aquesta ocasió, del guiatge sobre la realitat històrica i quotidiana del món medieval i monàstic en tindrà cura l’historiador Jordi Vivó; mentre que el tercet format per Pedro Burruezo, Maia Kanaan i Jordi Ortega posaran les notes musicals al recorregut amb cançons perfumades de sons medievals, moriscos, sefardites… tot inspirant els diferents àmbits de l’edifici per finalitzar a l’Hort del Rector, on l’espai gastronòmic El Ginjoler oferirà una copa de cava de cloenda al bell entorn dels jardins. 

  Dates Previstes

  ·         Dissabte 5 de maig

  ·         Dissabte 8 de juny

  ·         Dissabte 15 de setembre

  Preu: 5,00 €, Menors de 8 anys, gratuït

  Places limitades
  Venda de tiquets a l’oficina de Turisme (Pl. Monestir s/n)
  Horari: de dilluns a dissabte de 10 a 18 h.
  Diumenges i festius d’11 a 14 h

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies