• Categories
 • Es sobreposen a les adversitats (U.E.CALDES, 0 – A.D.GUÍXOLS, 1)

  08/05/2018
  Marc Feixas va marcar el gol de la victòria pel Guíxols. LAPREFERENTE.COM
  En la primera ocasió que ha tingut, el Guíxols s’ha retrobat amb la victòria, sabent gestionar un gol de molta qualitat marcat per Marc Feixas el minut 76.
  Per segona setmana consecutiva Toni Sánchez es va veure condicionat per la gran quantitat de baixes en una plantilla que, amb la sortida de Manu i Nueda ha quedat reduïda a 18 jugadors. Per això, aquesta setmana es va recórrer a jugadors del juvenil de l’EF Sant Feliu, ja no només per completar la convocatòria, sinó per sortir amb un onze inicial amb garanties i plenitud física.
  Buba i Joan Julià van sortir a l’onze inicial, i Tito va entrar a la recta final del partit. Cal destacar, també, el bon partit que van fer alguns jugadors menys habituals, com Raül Cals o Marçal, que degut a les baixes es van veure obligats a ocupar posicions menys habituals i van rendir amb un nivell molt alt.
  El primer període fou molt seriós defensivament per part d’uns blaugrana molt ben organitzats que esperaven la oportunitat per connectar amb Brice al davant. També cal destacar el molt bon paper dels dos juvenils escolars que van entrar d’inici, Julià, que compartia el doble pivot amb Musa, i Buba, que cobria el carril esquerre del conjunt de la nostra ciutat. El porter Mario, amb el seu encert, va evitar que els visitants aconseguissin més gols. Ja va intervenir en el primer perill que va generar Pato. Més tard, Tomé va estar a punt de rematar una falta lateral llançada per Feixas; també en va tenir una el debutant Buba, però l’esfèrica va sortir fora per ben poc.
  A la represa, els ganxons van sortir amb més empenta en atac, sobretot amb una doble oportunitat protagonitzada per Brice i Marçal, però cap dels dos va poder inaugurar el marcador. Qui si ho va fer va fer va ser Marc Feixas, al minut 76, fent un gol marca de la casa, recollint una pilota des de fora de l’àrea i enviant-la al fons de la xarxa amb un xut amb rosca al pal llarg de la porteria local. Bahamonde, que va sortir a la segona part, va tenir el segon en una contra iniciada per Yasin, i també Juanola, en uns instants del partit on el
  Caldes de Jordi Codina va prendre molts riscos defensius intentant buscar el gol de l’empat. Bahamonde generà una última ocasió amb una vaselina que va sortir fora per poc. Als últims minuts va debutar el tercer juvenil, Tito.
  Tot i recuperar Bilal i Juanola, Toni Sánchez no va poder disposar de Zayas, Riki i Toumani, per sanció, i Lanzas, Tena i Robin, per lesió, i va presentar un equip amb fins a 6 canvis respecte del precedent caient del mateix Solé, Riki, Lanzas, Pellicé, Toumani i Robin i substituïts per Yasin, Bilal, Cals, Julià, Buba i Juanola.
  UE Caldes: Mario, Pinto, Xicrés, Guti, Dani (Montero, 81’), Capellera (José Luís, 76’), Pont (Javi, 45’), Butra, Albert (Nil, 61’), Lauren i Ruben.
  AD Guíxols: Yasin, Tomé, Bilal, Cals, Julià, Buba (Pellicé, 65’), Pato, Musa (Bahamonde, 70’), Feixas (Tito, 89’), Juanola i Brice.
  Gol: 0-1 (76 ́) Feixas.
  Àrbitre: Rimbau Guillaumes. T.G.: als locals Xicrés i Nil; i als visitants Bilal i Pellicé.
  El proper dissabte a les 4 de la tarda, visitem el camp de “l’invencible” pel Guíxols, l’Aro, en un derbi no els locals es juguen l’estar o no estar a la Segona Catalana la temporada vinent.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies