• Categories
 • Èxit ganxó al campionat estatal de karate de Navarra

  08/05/2018
  L'entrenador ganxó amb els competidors, a Navarra (DOJO SANT FELIU)
  El passat cap de setmana  es va celebrar a la ciutat de Corella (Navarra) el campionat estatal de karate de la W.U.K.O. (World Union Karate Organitzation) en què hi va participar l’escoladel Dojo Sant Feliu amb 5 competidors: Sergi Garriga (cinturó taronja, 10 anys), Stanis Colomar (cinturó taronja, 11 anys), Iker Sánchez (cinturó groc taronja), Roger Vila (cinturó taronja) i Oriol Maura (entrenador i competidor).
  El campionat es va realitzar el dissabte 5 amb la modalitat de kata i el diumenge 6 en la modalitat de kumite (combat). A la modalitat de kata hi participaven Sergi Garriga, Roger Vila i Stanis Colomar; i en kumite hi van participar  Roger Vila, Stanis Colomar, Iker Sánchez i Oriol Maura.
  Tots ells van relitzar un gran campionat, obtenint molt bones i merescudes posicions; deixant un bon record. Sergi Garriga va quedar primer i Iker Sánchez tercer, mentre que Stanis Colomar i Oriol Maura es van quedar a les portes de pujar al podi, arribant a semifinals.
  En realitzar-se a Navarra el campionat, els ganxons van haver d’allotjar-se en un hotel i anar acompanyats de pares col·laboradors, un fet que des de l’Escola volen agraïr, tant pels pares i mares com per tots els amics i amigues del club, ja que gràcies a ells i el bon treball en equip s’ha pogut obtenir aquest alt nivell, fent un bon equip i amb molta harmonia.
  Felicitats a tots ells. 
   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies