• Categories
 • L’Ajuntament vol que l’Estat li cedeixi els antics Banys Sant Elm

  10/05/2018

  L’Ajuntament insisteix en aconseguir la concessió de l’edifici de l’antiga discoteca Palm Beach, també coneguda per Can Rius o, oficialment, Banys Sant Elm. Aquest any caduquen diverses concessions de la franja marítimo-terrestre i el govern municipal s’ha fixat l’objectiu d’aconseguir la cessió d’aquest edifici.

  L’Ajuntament vol aprofitar la reforma del Passeig de Rius i Calvet per convèncer l’Estat que la millor opció és cedir al municipi l’edifici de Can Rius, actualment en concessió al Grup Eldorado, perquè podria integrar-lo en la renovació integral del sector.

  De fet, l’estiu de 2016 la direcció general d’Urbanisme de la Generalitat va incoar un expedient per avançar la caducitat de la concessió, a causa de l’estat d’abandonament de l’edifici i una ampliació il·legal. Aquesta opció va quedar paralitzada perquè, en una maniobra de dilatació, l’empresa concessionària va presentar un pla director dins dels terminis legals. Ara, però, segons fonts municipals, el govern ganxó està decidit a aprofitar la fi de la concessió per tornar-hi a insistir. El consistori confia en una decisió favorable i sosté que si obté l’edifici, hi farà una inversió important per tal de recuperar-lo per a la població.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies