• Categories
 • Activitat relacionada amb la Setmana Internacional dels Mercats

  12/05/2018

  Sant Feliu de Guíxols s’adhereix a la Setmana Internacional dels Mercats oferint un taller gratuït d’elaboració de productes del mercat utilitzant un robot de cuina. L’activitat es realitzarà el proper dissabte 26 de maig de 10 a 12h. La campanya està promoguda a través de la Diputació de Girona, concretament de la xarxa de mercats.

  Per primera vegada, els mercats municipals de les comarques de Girona s’afegeixen a la Setmana Internacional dels Mercats, que duu a terme la seva cinquena edició del 14 al 31 de maig. Per aquest motiu, durant aquest mes de maig més de 4.000 mercats de 18 països d’arreu del món preparen activitats.

  Aquesta campanya promociona l’alimentació responsable i ofereix a persones de totes les edats l’oportunitat d’acostar-se als mercats i gaudir-ne. 

   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies