• Categories
 • Detinguts els autors dels robatoris a l’Urbanització El Mirador

  15/05/2018

  Agents de la comissaria guixolenca dels Mossos d’Esquadra  van detenir el 7 de maig un home de 29 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Castell – Platja d’Aro com a presumpte autor de vuit robatoris amb força a interior de domicili, un d’ells en grau de temptativa. El mateix dia els mossos van detenir una dona de 28 anys, de nacionalitat espanyola i veïna de de la mateixa població veïna com a presumpta autora d’un delicte de receptació.

  A finals del mes d’abril vuit veïns de la urbanització de El Mirador van denunciar que havien estat víctimes d’un robatori amb força a les seves segones residències. Tots els propietaris van manifestar que aquests robatoris s’havien efectuat entre el 23 i  el 24 d’abril.  

  Tots els immobles presentaven forçament al bombí de la porta principal o de les portes corredisses i tenien les estances regirades. De l’interior van sostreure un total de set televisors, un ordinador, dues càmeres fotogràfiques, eines de bricolatge i abrics. En un dels domicilis es va forçar el bombí però no van aconseguir entrar a l’interior.

  El 7 de maig, i després de les indagacions fetes per la Unitat d’Investigació d’aquesta comissaria, els mossos van detenir el presumpte autor d’aquests vuit robatoris.

  En el marc de la investigació, el mateix dia els mossos van detenir una dona com a presumpta autora d’un delicte de receptació. Els agents van saber que la detinguda havia ofert a un ciutadà un  televisor de 40 polzades robat en aquests domicilis a canvi de 200 euros, sabent que tenia procedència il·lícita.

  Els detinguts, a qui els consten antecedents, van passar el dia 8 de maig a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols, qui en va decretar la llibertat amb càrrecs.

   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies