• Categories
 • Per fi guanyen als veïns (ARO C.E., 1 – A.D.GUÍXOLS, 4)

  15/05/2018
  El davanter d'origen africà Brice Keumanga seguirà defensant la samarreta blaugrana (AD GUIXOLS)

  Els guixolencs van assolir la primera victòria en un derbi contra l’Aro, en el sisè partit que s’hi enfrontaven des que tots dos s’han trobat a Segona Catalana. Els ganxons només havien aconseguit 2 dels 15 punts jugats aquests últims anys, convertint-se l’Aro en un autèntic maldecap pel Guíxols.

  Aquest triomf no va ser, en un principi, gens fàcil d’assolir tot i que la  golejada final pugui fer pensar el contrari. Després d’una primera part bastant igualada, van ser els castellarencs els qui es van avançar al marcador. Però a partir del gol de l’empat de Bahamonde, els de Sant Feliu es van mostrar més superiors, sobretot a partir del moment que els locals es van quedar amb inferioritat numèrica (65’). Llavors, i principalment arran d’encaixar l’1 a 2, el rival va anar quedant totalment trencat.

  Toni Sánchez va recuperar 5 de les 6 baixes del partit a Caldes per jugar el derbi. La única baixa va ser Tena, que es preveu que pugui retornar aquesta mateixa setmana. Tot i que els de la nostra ciutat encaraven el partit amb la tranquil·litat de la feina enllestida, el matx era de vital importància per l’Aro, immers en la lluita per mantenir la categoria, objectiu ja molt complicat amb la derrota d’aquest cap de setmana.

  Els forasters van començar bé el partit, i als 9 minuts Brice va estar a punt de marcar; no obstant això, la ocasió més clara la va tenir Marçal a la mitja hora de joc. Amb l’empat inicial es va arribar a la mitja part, en un primer temps igualat, però amb les principals ocasions de gol per part dels jugadors de Toni Sánchez.

  A la represa, Sergio Ruiz va aprofitar la seva alçada per rematar de cap un córner  i fer pujar l’1 a 0 al marcador, en la primera arribada clara a la porteria defensada per Marc Solé. Deu minuts més tard, Guillem li va rebutjar una falta llançada a Monde.  Ja al minut 60, l’àrbitre va xiular penal per unes mans molt clares d’un jugador local. El mateix Monde va ser qui va efectuar el llançament, marcant l’empat a 1. Amb aquest gol el partit va canviar totalment. L’equip local va quedar molt tocat i el Guíxols va monopolitzar el control de la pilota i les ocasions de gol. Riki va tenir a les seves botes l’1 a 2, amb un xut dels que ja ens té acostumats amb molta rosca i buscant el pal llarg del porter, però va sortir fregant un pal. El col·legiat va passar per alt una clamorosa pena màxima a Brice quan es disposava a xutar a porteria, i als 65, va deixar l´adversari amb deu per una doble amonestació d’Oriol. Bahamonde va fer el segon, en recollir un refús a dintre l´àrea i superant Guillem amb un tret creuat. Als 80, Solé va evitar, amb una gran aturada, que l’Aro tornés a entrar al partit, després d’una errada en la passada de Musa. L’1 a 3 va ser obra de Brice, que va clavar un xut potent que va entrar per l’escaire de la porteria local. El definitiu 1 a 4 el va aconseguir Marc Feixas, que porta 4 encontres consecutius marcant.

  Per aquest matx el tècnic blaugrana va disposar cinc canvis respecte de l’alineació precedent, donant entrada a Solé, Riki, Lanzas, Zayas i Toumani en lloc de Yasin, Cals, Julià, Buba i Musa.

   CE Aro: Guillem, Alberto Ruiz (Badre, 75’), Sergio Ruiz, Ribas, Torrent (Guerrero, 58’), Guillem Basch, Cristian (Khouri, 75’), Guinó, Gómez, Ramírez (Muñoz, 46’) i Juwara (Sanz, 58’).
  A.D. Guíxols: Solé, Riki, Tomé, Lanzas, Bilal, Juanola (Robin, 46’), Zayas, Toumani (Musa, 75’), Pato (Bahamonde, 46’), Feixas i Brice.
  Gols: 1-0 (47’) Sergio Ruiz.1-1 (60’) Bahamonde (P.). 1-2 (77’) Bahamonde.1-3 (86’) Brice,1-4 (89’) Feixas.

  Aquest diumenge, a les 5 de la tarda, darrer matx de la temporada del Guíxols al Josep Suñer, on l’afició podrà acomiadar l’equip amb el reconeixement que mereix per la temporada que ha fet, contra el ja descendit Roses.

   

  Brice i Riki han renovat

  El tècnic del Guíxols, Toni Sánchez, ja comença a preparar la configuració de la plantilla de la pròxima temporada. El primer jugador que ha renovat per una temporada més ha estat Brice, que ha esdevingut una peça clau aquesta temporada, amb un total de 2324 minuts jugats i 12 gols marcats. Ahir dilluns, també Riki va segellar la seva continuïtat. Durant les pròximes setmanes anirem coneixent altres noms de jugadors que seguiran defensant la samarreta del Guíxols.

   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies