• Categories
 • Detinguts per robar en una botiga de la Rambla Vidal i a Platja d’Aro

  16/05/2018

  Agents de  Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Feliu de Guíxols van detenir els dies 13 i 14 de maig tres homes, de 26, 38 i 48 anys, de nacionalitat espanyola i marroquina, veïns de la nostra ciutat i Castell-Platja d’Aro, com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb força.

  El primer dels fets va succeir la matinada del 13 de maig quan els mossos van rebre l’avís que s’estava produint un robatori dins una botiga de la Rambla Antoni Vidal. Quan els agents van arribar al lloc van veure que la porta d’accés al local estava forçada i que havien trencat el vidre. A l’interior s’observava tot regirat i faltava el calaix de canvi del terminal de punt de venda.

  Els policies van fer una recerca per la zona i al carrer Sant Llorenç van localitzar un home que donava forts cops a un calaix de canvi per intentar obrir-lo. Va quedar detingut per la seva presumpta relació amb el robatori.

   

  També a Castell-Platja d’Aro.

  La matinada del 14 de maig els mossos van anar a comprovar l’avís per un possible robatori en un domicili de l’avinguda Madrid de la població veïna. Quan els agents van arribar al lloc van trobar la porta de l’habitatge oberta i trencada. Van entrar i van localitzar dos homes, un al menjador i l’altre al dormitori, que regiraven calaixos. Van quedar detinguts per la temptativa de robatori.

  Els detinguts, algun d’ells amb antecedents, van passar el dia 15 de maig a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies