• Categories
 • Inici de la campanya del Peix Blau Ganxó

  17/05/2018

  Sant Feliu de Guíxols enceta una nova edició de la campanya gastronòmica del Peix Blau Ganxó. Serà la 26a edició d’aquesta campanya, i enguany es celebra del 18 de maig al 17 de juny i està apadrinada per Josep Roca, del reconegut restaurant El Celler de Can Roca. 

  En la presentació pública a la Rambla Vidal d’aquest dissabte 19 de maig, a partir de les 11h hi haurà tastets de peix blau dels diferents establiments participants a preus populars. La recaptació que s’obtingui dels tastets serà donada a la Festa Solidària de la Regata Carla per a la recerca científica de la síndrome de Rett.

  Com cada any, podreu degustar els menús i plats de peix blau, amb productes quilòmetre zero i de la Costa Brava dels establiments participants.

   

   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies