• Categories
 • Prova de trial, aquest diumenge al circuit ganxó

  18/05/2018
  Foto: Ràdio Capital

  Aquest diumenge 20 de maig es disputarà la segona prova puntuable del Campionat de Trial Social Costa Brava. La primera d’aquestes proves es va disputar el passat 18 de març i aquesta serà la segona. La tercera es celebrarà el 17 de juny i la quarta i darrera, el 28 d’octubre.

  Els participants han de fer un total de tres voltes amb sis zones per volta. La sortida serà a les nou del matí.

   Les inscripcions es poden fer a partir de les vuit del matí i s’espera que tot plegat finalitzi a tres quarts de dues del migdia. El preu per als socis és de trenta euros i, per als no socis, de trenta-cinc.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies