• Categories
 • Ratxa final (A.D.GUÍXOLS, 5 – U.E.ROSES, 0)

  22/05/2018
  Sergi Lanzas va marcar un gol de vaselina (FACEBOOK AD GUÍXOLS)
  El Guíxols, amb gols de Brice i Bahamonde per partida doble, i un de Lanzas, va acomiadar la temporada davant la seva afició amb una golejada plàcida enfront d’un Roses ja descendit que va oposar poca resistència.
  I és que els guixolencs estan passant pel millor estat de forma, en quant a resultats, des de finals de maig de l’any passat. Amb la d’ahir, l’equip de Toni Sánchez ha assolit, per primera vegada aquesta temporada, tres victòries consecutives, les mateixes que es van aconseguir les tres darreres jornadesdel passat exercici futbolístic. A més, i a manca d’una jornada per acabar la lliga, els ganxons sumen 51 punts, el segon millor registre de les quatre campanyes que juguen a Segona Catalana. Una altra dada d’interès és que des del gener de fa 2 anys que no marcaven 5 gols o més, com a local, i del març del 2015, que no hi guanyaven per una diferència de 5 gols.
  Els blaugrana van fer tots els gols durant el primer temps, deixant el segon en un tràmit, en el qual el seu tècnic va aprofitar per donar minuts als jugadors menys habituals. Els propietaris del terreny van començar marcant ben aviat, als 4 minuts, amb una contra que va començar Bahamonde i que va acabar amb un u contra u de Feixas amb el porter, li va cedir l’esfèrica a Brice, que va obrir el tempteig. En el minut 7, Feixas va tenir el segon en una rematada de vaselina quan encara sol la porteria rosenca. El 2 a 0 va arribar en una altra
  jugada per la banda de Feixas, molt actiu durant tot el partit, que va centrar per a què Brice marqués el segon després d’un rebot. La defensa del Roses es va veure totalment superada durant aquest inici, i abans del quart d’hora va veure com Monde marcava el tercer, rematant una bona centrada de Robin. Encara al minut 20, una gran passada a l’espai de Feixas la va aprofitar Lanzas, entrant de segona línia, per superar el porter visitant Sergio amb una vaselina. Els ganxons van generar més situacions de gol, fins que als 39, una altra esfèrica a
  l’espai per Brice li va permetre encarar el porter del Roses, i davant la seva sortida li va cedir la pilota a Monde, que l’envià al fons de la xarxa. Encara va poder marcar un altre gol abans de la mitja part, però el xut sec de Feixas va impactar amb el pal de la porteria defensada per Sergio. La segona part va ser de tràmit, amb un Guíxols que no va voler furgar en la ferida d’un Roses abatut.
  Marc Solé va haver de fer un parell d’intervencions sense gaire perill, en un Guíxols que va jugar l’últim quart d’hora amb 10 jugadors per lesió de Pellicé, després d’haver realitzat tots els canvis possibles. Zayas i Brice, a la recta final del partit, pogueren augmentar el resultat final.
  Per aquest encontre Toni Sánchez va fer 4 canvis a l’onze inicial respecte del precedent, donant entrada a Tena, Robin, Musa i Bahamonde en lloc de Tomé, Juanola, Toumani i Pato.
  A.D. Guíxols: Solé, Lanzas (Cals, 46’), Tena, Bilal (Pellicé, 46’), Riki (Tomé, 66’), Robin (Juanola, 46’), Musa (Pato, 46’), Zayas, Feixas, Bahamonde i Brice.
  AE Roses: Sergio (Edu, 46’), Diego, Llopis, Ivu, Velez, Edu Sastre (Roman,17’) (Moussa, 75’), Facu, Aleix, Badua (Sulaiman, 75’), Sebas (Soleiman, 64’) i Toti.
  Gols: 1-0 (4’) Brice. 2-0 (9’) Brice. 3-0 (13’) Bahamonde. 4-0 (20’) Lanzas. 5-0 (39’) Bahamonde.
  Àrbitre: Claparols Fabri. No va haver-hi amonestacions.
  Diumenge, en horari unificat de les 6 de la tarda, últim matx de campionat al camp d’una Escala que, com els de Sant Feliu, ja no s’hi juga res.
   
  Més renovacions de cara a la pròxima temporada
  El tècnic Toni Sánchez ja comença a configurar la plantilla de la temporada que ve. A les renovacions de Brice, Riki i Bilal s’hi han afegit les de Yasin, Lanzas, Feixas i Pato.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies