• Categories
 • Programació d’activitats amb motiu de la Setmana Sense Fum

  22/05/2018

  Un any més arriba la XIX Setmana Sense Fum que tindrà lloc del 25 al 31 de maig. L’objectiu és sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se, abandonar el consum de tabac i poder gaudir d’un ambient lliure de fum. El lema per aquest any 2018 és “VIU A SAC, SENSE TABAC”.

  La Setmana Sense Fum és una iniciativa de la Sociedad Española de Medicina Familiar y Comunitària (semFYC) i CAMFiC a Catalunya, que durant els últims anys ha organitzat el Programa Atenció Primària Sense Fum a Catalunya (AIFICC, CAMFiC i ASPCAT). Hi estan implicats la Xarxa d’Atenció Primària Sense Fum, la Xarxa Catalana d’Hospitals sense Fum, la Xarxa Catalana d’Universitats Saludables; els Col•legis de Catalunya de metges, d’infermeria, de farmacèutics, de pedagogs i de psicologia; les Societats científiques de Catalunya, de medicina familiar i comunitària, d’infermeria familiar i comunitària i de Salut Laboral; la Societat catalana d’atenció i tractament del consum del tabac; la Federació de Municipis de Catalunya, l’Associació Catalana de Municipis i les Diputacions; l’Agència de Salut Pública de Catalunya i els serveis territorials; l’Agència de Salut Pública de Barcelona; l’Associació Espanyola Contra el Càncer i la Federació d’Entitats contra el Càncer de Catalunya.

  A continuació podeu consultar les activitats que es duran a terme a l’Àrea Bàsica de Sant Feliu de Guíxols -CAP Sant Feliu de Guíxols, CAP Castell-Platja d’Aro, CL Sta. Cristina d’Aro i CL Castell d’Aro-:

  PROGRAMACIÓ

  CONCURS de PUNT de LLIBRE
  Nens de 3 a 14 anys
  Premi: 3 Lots de llibres i difusió del Punt de Llibre guanyador a les Biblioteques locals

  25 MAIG – 11 a 13h
  Taula Informativa davant CAP Castell-Platja d’Aro

  29 MAIG – 9 a 13h
  Taula Informativa a la Rambla Vidal St. Feliu de Guíxols

  26 MAIG – 10h
  CAMINADA POPULAR per a totes les edats
  Sortida Plaça Miquel Murlà (davant CAP St. Feliu Guíxols) Ruta: via verda fins arribar a Tipi Park i tornada fins a Pl. Miquel Murlà

  31 MAIG – 11 a 13h
  Taula Informativa Pl. Baldiri Reixach Sta.Cristina d’Aro

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies