• Categories
 • Antoni Bassas presenta el seu nou llibre a la Casa Irla

  23/05/2018
  El periodista Antoni Bassas (Foto: DIARI ARA)
  El divendres 25 de maig a les 19 h, la Casa Irla  presenta el llibre “Bon dia són les vuit” del periodista Antoni Bassas, el relat en primera persona de la veu que despertava el país, i que ha merescut el Premi Josep Pla 2018 de literatura. 
  Antoni Bassas ha deixat escrita la narració d’un programa que va fer història, El matí de Catalunya Ràdio (1995-2008). Bon dia, són les vuit!, és un llibre que traspua periodisme i ràdio, on veiem els professionals que van gestar el programa cada dia i els col·laboradors que el van elevar a la categoria d’inoblidable, amb episodis que van fer vibrar l’antena cada matí durant més d’una dècada i que els oients encara recorden amb nostàlgia. 
  Però, més enllà del relat en primera persona de la veu que despertava el país, Bon dia, són les vuit!, és, també, el llibre de la memòria col·lectiva d’un país que, progressivament, va anar trobant la seva veu. 
  «Van passant els anys, i des d’aquell matí assolellat d’estiu no he parat de trobar-me persones que se m’han acostat per explicar-me que van venir aquell dia a la Diagonal o que recorden què estaven fent en aquell moment en què vam deixar de compartir tots els matins, o que m’expliquen com van canviar la seva relació amb la ràdio. Aquest llibre està especialment dedicat a totes elles».
   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies