• Categories
 • La “Supernit a les biblioteques” del Club Super 3, aquest divendres

  23/05/2018
  El Club Super3 i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya han organitzat, per al 25 maig, la “Supernit a les biblioteques” per tal de promoure la lectura entre el públic infantil. La Supernit té per objectiu fer arribar als més petits la importància de la lectura i, per fer-ho, el Super3 ha ideat una aventura multitudinària, simultània i transmèdia per tot el territori en què els nens i nenes participants ajudaran la Nenúfar i la Matoll perquè puguin sortir de la biblioteca de la casa de la família del Super3 on han quedat tancades pel malvat Sr. Pla.
  Més de 150 poblacions i 270 biblioteques municipals oferiran conjuntament aquesta activitat gratuïta (per a la qual es recomana inscripció prèvia), gràcies a la col·laboració de la
  Diputació de Barcelona, la Diputació de Girona, el Consorci de Biblioteques de Barcelona i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.
  La Supernit és el colofó d’una de les històries creades pel Super3 i que, des finals d’abril, s’ha començat a difondre al canal Super3, al web super3.cat i a l’aplicació de vídeo per a mòbils i tauletes del Super3, i que, fins i tot, tindrà al web un videojoc creat expressament per a l’ocasió.
  El final de l’aventura protagonitzada per la Nenúfar i la Matoll arribarà el proper 25 maig, quan els lectors infantils podran participar-hi des de la seva biblioteca pública més propera per ajudar les seves heroïnes a escapar de la biblioteca de la casa del Super3 on estan tancades.
  TV3 i el Departament de Cultura conjuguen, d’aquesta forma, el Super3 i les biblioteques del Sistema de Lectura Pública de Catalunya, per treballar conjuntament el foment de la lecturaentre el públic més jove. Aquesta activitat s’emmarca entre els objectius recollits al Pla de Lectura 2020.
  Videojoc “Supernit a les biblioteques”
  A més de la trama de la família del Super3, protagonitzada per la Nenúfar i la Matoll i que es pot veure al canal Super3, també s’ha creat expressament un videojoc titulat “Supernit a lesbiblioteques”, per completar un projecte transmèdia de foment de la lectura entre els nens i nenes.
  Amb el videojoc “Supernit a les biblioteques”, els súpers poden jugar, des de la web del Super3, amb la Nenúfar i la Matoll i moure’s per una biblioteca per aconseguir un dels quatre
  números que obre el cadenat, tot agafant llibres virtuals i evitant obstacles. Després de la celebració de la “Supernit a les biblioteques”, els súpers podran introduir una clau secreta, quese’ls haurà dit a les biblioteques, per poder jugar, en mode prèmium, amb el joc, on tots els llibres donen més punts.
   
  Què han de fer els súpers per participar-hi
   
  L’activitat és gratuïta, però l’aforament és limitat i es recomana inscriure’s prèviament a la biblioteca triada. Per participar en la “Supernit a les biblioteques” del divendres 25 de maig, els súpers s’hauran de presentar en la biblioteca una mica abans de les 20.00 h, acompanyats d’un adult. La “Supernit a les biblioteques” començarà a les 20.00 h i tindrà una durada aproximada d’una hora. No cal portar-hi res, només enginy per resoldre els dos últims enigmes que han d’alliberar la Nenúfar i la Matoll!
   
   
   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies